Tradiţia Sinistră

| Auto-iniţiere in Tradiţia Sinistră | Gradele de iniţiere | Sistemul Septenar | Tarotul Sinistru | Jocul Stelelor |

| Physis | Cântul ezoteric | Pelerinajul negru | Glosar de termeni | Corespondenţe septenare |Auto-iniţiere in Tradiţia Sinistră


Ritual 1

Vor fi date doua tipuri de ritualuri – unul pentru o incapere si altul pentru un spatiu deschis. Al doilea model de ritual este mult mai puternic si mai eficient decat primul, dar si mai dificil si mai periculos, motiv pentru care il si recomandam in 99% din cazuri. Restul sunt situatii particulare (anotimp rece, invaliditate etc.)

A. Incaperea

Pregatiti o camera pentru inteprinderea ritualului si in acest sens, ridicati un altar si acoperiti-l cu un material negru (altarul poate fi si o masa). Faceti rost de niste lumanari negre, cateva stative pentru lumanari, esenta de alun, un cristal de cuartz si alte cristale. De asemenea, veti avea nevoie de doua pergamente mici(sau papirus), un stilou cu penita, un cutit ascutit, sare de mare, un pumn de pamant dintr-un cimitir (obtinut in noaptea de dinaintea lunii noi) si un pocal pe care sa-l umpleti cu vin rosu. Toate aceste obiecte trebuie puse pe altar. Daca doriti, puteti face rost de o roba neagra, dar daca nu aveti imbracati-va in negru pentru ritual. Cu o ora inainte de apus, intrati in Templu(incinta), orientati-va catre est si incantati Sanctus Satanas de doua ori:

Sanctus Satanas
Sanctus Satanas, Sanctus
Dominus Diabolus Sabaoth.
Satanas-venire!
Satanas-venire!
Ave Satanas, ave Satanas.
Tui sunt caeli,
Tua est terra,
Ave Satanas!

Apoi, cu voce tare, spuneti urmatoarele: Tie, Satan, Print al Intunericului si Stapan al Pamantului, iti dedic acest sanctuar. Fie ca el sa devina, precum corpul meu, purtator al puterii tale si expresie a gloriei tale! Apoi vibrati(incantati) “Aghios o Satanas” de noua ori.

Dupa aceea, luati sarea si presarati-o peste altar si in camera, spunand: Fie ca aceasta sare sa fie pecete a puterii lui Satan!

Apoi luati pamantul si imprastiati-l spunand: Cu acest pamant imi dedic Templul. Satanas-venire! Satanas-venire! Aghios o Baphomet! Sunt zeu inflacarat de gloria ta!

Apoi aprindeti lumanarile de pe altar, ardeti destula esenta si parasiti templul. Faceti baie si apoi intorceti-va. Odata aflat in Templu, cu degetele aratator+mijlociu (unite) desenati in aer o pentagrama cu varful in jos si spuneti "Aghios o Baphomet!", apoi intreptati-va cu fata spre altar, intepandu-va usor cu cutitul degetul aratator stang. Cu ajutorul stiloului, folosind sangele, inscrieti pe unul din pergamente numele ocult pe care vi-l alegeti(Ritualul este sub forma unei morti initiatice; muriti simbolic si renasteti apoi sub un nou nume). Pe celalalt pergament inscrieti o pentagrama intoarsa. Indreptati ambele pergamente spre Est spunand: Cu sangele acesta imi dedic Templul vietii!

Apoi intoarceti-va de trei ori in sens antiorar, spunand: Eu (scrie numele ocult pe care ti l-ai ales) sunt aici pentru a-mi incepe calatoria! Print al Intunericului, asculta-mi legamantul! Baphomet, stapana pamantuluui, asculta-ma! Ascultati-ma, voi, zei intunecati ce asteptati dincolo de abis!

Ardeti pergamentele in focul lumanarilor. In timp ce ard, spuneti: Satan, fie ca puterea ta sa se amestece cu a mea asa cum si sangele meu se amesteca acum cu focul!

Ridicati pocalul, ridicati-l spre Est, spunand: Cu aceast toast imi inchei juramantul. Sunt al tau si voi face lucruri intru gloria numelui tau!

Goleste pocalul, stinge lumanarile si apoi iesi din Templu. Initierea este desavarsita.

B. Spatiul deschis

Gasiti un spatiu deschis potrivit. Trebuie sa fie langa un lac sau curs de apa. Ritualul trebuie facut intr-o noapte cu luna plina la jumatatea timpului dintre apus si rasarit. Vei avea nevoie de: ulei de ambra, lumanari negre, doua pergamente/papirusuri, un cutit ascutit sau un ac de argint, stilou cu penita, haine sau robe negre. Pocalul trebuie sa fie umplut cu vin rosu.

Incepeti ritualul prin a va imbaia dezbracati in lac sau in rau. Dupa aceea, ungeti-va pe corp cu uleiul de ambra, timp in care spuneti “Aghios o Satanas”. Apoi imbracati-va cu robele/hainele si indreptati-va spre locul unde ati pus lumanarile etc. pe pamant. Aprindeti lumanarile.

Apoi, cu fata spre Est incantati Sanctus Satanas:
Sanctus Satanas
Sanctus Satanas, Sanctus
Dominus Diabolus Sabaoth.
Satanas-venire!
Satanas-venire!
Ave Satanas, ave Satanas.
Tui sunt caeli,
Tua est terra,
Ave Satanas!

Apoi intepati-va usor cu cutitul degetul aratator stang. Cu ajutorul stiloului, folosind sangele, inscrieti pe unul din pergamente numele ocult pe care vi-l alegeti (Ritualul este sub forma unei morti initiatice; muriti simbolic si renasteti apoi sub un nou nume). Pe celalalt pergament inscrieti o pentagrama intoarsa. Indreptati ambele pergamente spre Est spunand: Cu sangele acesta imi dedic Templul vietii!

Apoi intoarceti-va de trei ori in sens antiorar, spunand: Eu (scrie numele ocult pe care l-ai ales) sunt aici pentru a-mi incepe calatoria! Print al Intunericului, asculta-mi legamantul! Baphomet, stapana pamantuluui, asculta-ma! Ascultati-ma, voi, zei intunecati ce asteptati in abis!

Ardeti pergamentele in focul lumanarilor. In timp ce ard, spuneti: Satan, fie ca puterea ta sa se amestece cu a mea asa cum si sangele meu se amesteca acum cu focul! Ridicati pocalul, ridicati-l spre Est, spunand:

Cu aceast toast imi inchei juramantul. Sunt al tau si voi face lucruri intru gloria numelui tau! Goleste pocalul, stinge lumanarile si apoi iesi din Templu. Initierea este desavarsita.

Ritual 2:

Necesitati: Ulei/parfum(pin, cedru etc.), lumanari negre, o bucata de pergament sau papirus, un ac de argint, un stilou cu penita, esenta Petriochor(puteti folosi si esentele de pin sau cedru)

Timpul pentru Ritual: Apus de soare in vreme de Luna Plina

Ritualul: Parfumati camera/suprafata Templului sau asezarea aleasa cu ajutorul esentei si aprindeti lumanarile. Faceti o baie, parfumand apa cu uleiul ales – daca faceti ritualul in aer liber, imbaiati-va intr-un lac/rau si ungeti-va cu ulei dupa aceea. Intorceti-va la Templu. Vizualizati pentru cateva minute urmatorul sigiliu:


Dupa aceasta, vibrati de trei ori ‘Noctulius’. Apoi incantati urmatoarele: ‘Suscipe, Atazoth, munus quod tibi offerimus, memoriam recolentes Noctulius.’

Intepati-va usor in degetul mare de la mana stanga cu acul, iar apoi cu penita, folosind sangele, inscrieti urmatorul sigiliu pe pergament:Indreptati acest pergament mai intai catre Vest, apoi catre Sud, Est si Nord, spunand ‘Punand aceasta pecete, imi incep cautarea!’ apoi ardeti o parte din pergament in flacarile lumanarii, punand apoi pergamentul partial ars intre lumanari.

Ridicati-va mainile deasupra capului si vizualizati luna (daca sunteti afara si cerul e senin si luna e vizibila, uitati-va direct la luna) si vizualizati-i energia in voi insiva.

Apoi imaginati-va aceasta energie curgand usor, atrasa de Pamant, prin picioare.

Dupa vizualizare, stingeti lumanarile cu degetul mare si cel aratator si parasiti Templul/incinta. Cat mai curand dupa aceea, luati pergamentul si aruncati-l intr-un rau cu curgere rapida. Ritualul este gata!

Observatii:

Daca este posibil, aranjati ca ritualul in aer liber sa aiba loc in vecinatatea unui curs de apa intr-o noapte cand luna plina este vizibila.

Cateva sugestii, bazate pe nume folosite in mod traditional de templele satanice:
Pentru barbati: Oger, Hacon, Serell, Noctulius, Athor, Engar, Aulwynd, Algar, Suevis, Angar, Wulsin, Gord, Ranulf
Pentru femei: Sirida, Eulalia, Lianna, Aesoth, Richenda, Edonia, Annia, Liben, Estrild, Selann

Transpune-ti sau contracta-ti propriul nume pentru a forma un nou nume(poate fi si o anagrama); de exemplu, 'Vasile Tudor' devine Sivdor, 'Ioana Stefanescu' devine Satneftis s.a.m.d.

Gaseste o forma a unui demon pentru care ai o anumita afinitate si foloseste acel nume, fie asa cum este, fie contractat/transpus.

Construieste-ti numele pornind de la o fraza sau incantatie Satanica - de exemplu, 'Quinvex' poate fi o derivata a 'Quando Vindex' din Diabolus.

Ceea ce este important este simti o 'atractie' fata de un anumit nume sau fraza. Indiferent ce metoda folosesti, numele sau fraza trebuie sa derive din Satanismul traditional (asa cum este prezentat de catre acest sait) si din acest motiv numele/demonii ce deriva din alte traditii nu ar trebui folosite.

Pentru prepararea esentei Petriochor

a) Pregatiti o suprafata de teren de cel putin 5 metri patrati. Toate plantele trebuie inlaturate si pamantul trebuie expus la soare macar pentru o parte a zilei, fara sa fie umbrit de copaci etc. Daca se poate, nu trebuie sa fie prezenta nici o urma de pesticide, ingrasaminte etc., dar pamantul in sine trebuie sa aiba un bogat continut organic de la cultivarea anterioara.
b) Culegeti o parte din acest pamant intr-un interval cuprins intre ultima luna plina din Mai si luna plina de dupa Solstitiul de Vara. Timpul depinde de vreme, dar trebuie neaparat sa fie inainte de rasarit. Momentul propice este atunci cand dupa o perioada de caldura de cel putin sapte zile, au loc averse in orele dinaintea zorilor. La modul ideal, aceasta ar trebui sa fie o ploaie usoara(mocaneata).
c) Monstrele de sol trebuie colectate si introduse imediat intr-un container inchis ermetic. Cat mai curand, acestea trebuie transferate intr-un recipient potrivit conectat la un echipament de distilare, si o temperatura nu foarte mare trebuie aplicata pentru o perioada de timp pe care numai experimentele practice o pot determina. Produsul colectat reprezinta baza esentei.
d) Apoi faceti rost de un parfum/ulei natural pe baza naturista (de ex: ulei de migdale) in care “esenta” obtinuta anterior este amestecata, obtinandu-se astfel esenta Petriochor.


Ultima actualizare: 29.12.2015